top of page

Parterapi

Relationelle problemstillinger

Parterapi

Kærligheds- og familielivet kommer i mange variationer og konstellationer og alle er velkomne på klinikken.

Uanset familieform handler det om relationer mellem mennesker, og de dynamikker der udspiller sig i relationerne og særligt i et kærlighedsforhold. I kærlighed er der meget på spil, da det vækker vores tilknytningsmønstre og det giver os en fornemmelse af at være sårbare. Vores partner bringer os et spejl og får aktiveret nogle sider af os selv som vi ikke altid vil være ved, eller bryder os om. Det er væsentligt at vi rummer disse sider hos os selv og vores partner og forstår hinanden - og til det skal vi kommunikere det som er svært. Det er svært at lytte når man er ramt og der er noget på spil, men det er vigtigt.

Husk at det er naturligt, at jeres parforhold bevæger sig fra harmoni til disharmoni og tilbage til harmoni igen - parforholdet er som en dans - vi bevæger os tættere på og længere væk, og i kærlighedsrelationen skal der være tiltrækning som vækkes og aftager og vækkes igen... - hvad sker der med jer, hvis i kommer for langt fra hinanden, eller ikke får repareret de små dagligdags uoverensstemmelser? Hvordan rækker i ud efter hinanden når det er svært - giver i en håndsrækning til den anden eller bliver det beklagelser der sætter dagsordenen når det er svært?
- De strategier som vi udvikler i vores tidlige barneår til at sikre os kærlighed og omsorg, danner base for vores primære tilknytningsstil. Hvordan du reagerer i svære situationer med din partner, er derfor præget af dine tidlige udviklede strategier, - og det er vigtigt at i får dem belyst, så i kan opdage hvorfor og hvornår i bevæger jer væk fra hinanden - så i kan komme tilbage på sporet, og tilbage til kærligheden.
Trækker du dig eller bliver du opsøgende - og hvordan påvirker dette din partner?

Lær hvad der kommer imellem jer - og hvordan i finder hinanden igen.

bottom of page