top of page

 Terapi og coaching

Hvor vil du gerne hen - Hvad vil du gerne opnå? Lær at forstå dine uhensigtsmæssige strategier - og forstå hvordan du kan ændre gamle handlemønstre og vaner.

Traumer er bundet i vores fysiske væv, og påvirker vores bevægelser, det betyder at både smerter og angst kan vedligeholdes af vaner?

Uanset om du søger personlig udvikling eller terapi for en specifik problemstilling som stress, angst, OCD el lignende - kan et individuelt forløb give dig en større bevidsthed og bringe dig tættere dit mål

Tilknytningstraumer terapi  - ændre handlemønstre

Din positur og dine bevægelser påvirker dit humør og dine tanker, og du kan med små kropslige ændringer "hacke" dette, således at du får et lidt andet perspektiv.  

Med indsigt i hvordan hjernen egentlig virker, og hvordan den ofte snyder dig, kan du lære at bruge dens design til din fordel.

Vi vil træne konkrete teknikker og strategier der giver dig større mulighed for at skabe de forandringer du ønsker.

Vi har alle nogle ubevidste strategier, der engang har tjent et formål, men i nye situationer kan være problematiske måder at agere på. De kan fastholde dig i de samme reaktionsmønstre uanset hvor meget du ønsker forandring - indtil du får dem afdækket og får løst det problem, strategierne/forsvarsmekanismerne oprindeligt sigtede mod at løse. 

Kroppens reaktionsmønster og det vi gør igen og igen, er baseret på vores tidlige erfaringer, det er først senere i livet at vi udvikler evnen til kritisk tænkning. Har du oplevet, at noget trigger dig og du reagerer anderledes end du egentlig ønskede, hvis du havde holdt hovedet koldt?

 Når følelserne aktiveres kraftigt - sættes den logiske tænkning ud af kraft og kroppen fokuserer på overlevelse; Du genkender måske situationen, hvor du egentligt godt ved, at noget er ufarligt, fx at sætte en grænse eller bede om lønforhøjelse, men du får måske ondt i maven og bliver nervøs - måske undlader du helt at gøre det. Selvom det ikke er farligt mærkes det alligevel farligt.

Når kroppen og vores logiske tænkning ikke spiller sammen - kan det være svært at få gennemslagskraft, at blive hørt og føle sig selvsikker. Det er derfor vigtigt at få integreret kroppen ind i terapien - så du kan få oplevelsen af, at kroppen ikke kæmper imod dig - men at du kan navigere dit nervesystem og tage styringen over dine egne reaktioner så de bliver mere hensigtsmæssige og du kommer til at leve det liv du gerne vil leve.

Integrationen af kroppen i terapien giver varige forandringer, fordi vi arbejder direkte med nervesystemet og skaber ny læring som lagres i hjernens dybere lag.

bottom of page